bedrijfsfotografie

Ieder project is uniek en heeft zijn eigen karakter. Daarom vind ik het ook erg belangrijk, dat voordat de reportage word gemaakt een gesprek plaatvind om alle wensen inzichtelijk te maken om zo het beste eindresultaat te kunnen behalen. 

 Het bedrijf Kieszon is trots op hun product en wil dat graag laten zien. Na oplevering bezoek ik het project en maak een fotoreportage en indien gewenst een korte video impressie.

 

 


Ook uw bedrijf perfect in beeld brengen?


Voor Bam Infra heb ik gedurende een half jaar dit mooie project mogen volgen "N316 de ontbrekende schakel ". Na ieder projectbezoek heb ik een fotoreportage verzorgd en aan het einde van het project vier stuks projectvideo's gemonteerd waarvan hier twee voorbeelden te zien zijn.

Bijzonder is wel de tweede video waarin door de seizoenen heen in één vlucht de opbouw van de van de werkzaamheden en voortgang zichtbaar word met aansluitend een vlucht over het gehele traject.


Soms kan het erg goed werken om een Drone in te zetten om video en/of foto materiaal te maken. Een Drone foto of video vertelt vaak meer dan 100 foto's vanaf de grond. Kraaij impressies verzorg dit graag. 


Voor Schipper vloeren uit Apeldoorn ben ik naar Tholen en Moerdijk afgereisd om deze twee omvangrijke projecten vast te leggen, het doel van deze rapportage was materiaal voor een publicatie in een vakblad, multimedia en een database voor de aanbesteding markt. In opdracht van Dijkoraad Impressie en fotoreportages verzorgd van de volgende projecten en gebouwen;

-  Zorgcentrum Erve Mensman te Geesteren

-  Scholengemeenschap RSG te Ter Apel

-  Kantoor Dijkoraad te Zwolle

-  Gemeentehuis te Apeldoorn

-  Gezondheidscentrum Jannink te Enschede

-  Kantoor Dijkoraad te OldenzaalProject Groot onderhoud N35 tussen Raalte en Wierden.

Projectimpressie en fotoreportage in opdracht van BAM InfraNieuwsgierig wat Kraaij Impressies voor uw bedrijf kan doen?